| Gabūų ;D | |
|
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Gaby Daraisi makiažą su Ashley
Pranešimų skaičius : 668 Join date : 2009-09-19
| |
| |
@Kяistė. Adminė*~
Pranešimų skaičius : 647 Join date : 2009-09-18 Age : 29
| |
| |
| Temos pavadinimas: Re: Gabūų ;D Pen. 11 13, 2009 11:12 pm | |
| | |
|
| |
| |
| |
| Temos pavadinimas: Re: Gabūų ;D Antr. 11 24, 2009 3:29 pm | |
| 2009-11-23 Nūū atsikėliau pažiejau kempę ir simsOnus. Tada dar pažiejau zoro nesąmOnėėė. Tada PC..Ir džiaugiuos nereik į ŠHŪLĘĘĘ.. Prie pc pasitikrinau visus frm.Niekas nerašO. Tik BSAA. Užsiregistruokit : )) ~> www.bsaa.forumlt.com Toliau sedėjau ir užklūdavau į šį frm. Tokia mano nesamOnė diena. Bet dar ėjau pas močiūtę dešim litų gavau :begu: Nūūū pasisekė. Ate ;DD | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Gabūų ;D Kv. 11 26, 2009 4:13 am | |
| Laaabas dienorašti aš rašau apie šiandieną taigi:tw,pc,tw,pc,walgau,pc,geriu,tw ;DDDD..tai tokia ir ta diena nęsamoninga ir dabar visi kas skaito tai galvoja : ))....Tavo Gaby.Muaa.;DDD | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Gabūų ;D Kv. 11 26, 2009 4:17 am | |
| | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Gabūų ;D Št. 11 28, 2009 1:52 am | |
| ˩αвαƨ ∂ιɛиσяαšтι καιρ ℓαικαιƨ? Иɛικιяėʝαʋ? Ƭικιʋσƨι иɛ : ) Ƭαι αριɛ ∂ιɛиą ƘЄƬѴƖЯƬΔƉƖЄИĮ. Иιɛκσ ɢɛяσ :Ɖ Ƭικ ƬƜ αи∂ ƤƆ.Ѵʏʏʏ.˩αααвαι į∂Ѳσмū.βʋʌαʋ мιɛƨтɛ βɛтѲσσ :ƉƉƉ.Ƥιяκαʋ ƨαℓ∂αιиιūūūūū.Иιααм : ).....Ƭαʌσ Ǥ Δ β Ė Ė Ė . _________ Labas dienorašti kaip laikais? Neikirėjau? Tikiuosi ne : ) Tai apie dieną KETVIRTADIENĮ. Nieko gero :D Tik TW and PC.Vyyy.Laaabai įdOomū.Buvau mieste BetOoo :DDD.Pirkau saldainiūūūūū.Niaam : ).....Tavo G A B Ė Ė Ė | |
|
| |
ClearSky Tau patinka Ashley
Pranešimų skaičius : 105 Join date : 2009-11-12
| Temos pavadinimas: Re: Gabūų ;D Št. 11 28, 2009 6:46 pm | |
| Linksmas tas tavo dienoraštis:) | |
|
| |
| |
| |
| Temos pavadinimas: Re: Gabūų ;D Št. 11 28, 2009 11:50 pm | |
| Labas dienorašti šiandiena nekokia diena : DD Tai va ŠEŠTADIENIS : D Atsikėliau ,nusiprausiau . Tada tetis sako šiandien laiduotuvės. Pagalvojau kieno? Pff.Sakau neisiu.. Sako -Eik. Ach nu ir išėjau Pz nueinu žiūriu krikšto mamos ,mama. Pz.Turėjau nešt sušikta vainiką : D Grįžau.Mamai kažkas skambina. Atsiliepia. Sakyk savo šeimynai ,kad atvažiuotu pavalgyt. -Neisiu .Nes mama skanej valgyt padarė. Išsitempė/. -Nuo to maisto vos neapsivėmiau. Aj grįžau ir tw,pc : DD | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Gabūų ;D Št. 12 05, 2009 1:13 am | |
| Vėė trugdo gaby manau aa ką aš manau? Aj nesvarbu. Tai diena ~ Shūūūlėėėėė Aa.Pirma Informatika Deššššššimt .Vyyy. Aa.Antra Muzika ŠŠŠ.Kažkokios religijos .Booring :D Pertraukąą. Aa.Pirkau čipsūūū. Trečia Kūno Valgiau čipsus.nES nedariau.Vyy. Ketvirta Skaitiniai Booring. Penkta Gamta Booring :D Pertrauka pagavau šokių mokytoją.Pyst šokiai pirma o man dar anglų. Nubėgau pas anglų mokytoja.Išleido šokiams. Vos nemiriau vyyy. Nueinu į šokius. Koncertas RYTOJ. Mergos linkit sėkmes. Eglutės ižiebimas. MASINIS SUSIBŪRIMAS. Negalima kiaulių gripas. Ach.Eisiu. Aš snaigė. Aj dar mamai dovanąą padariau. Kokia nice ; ] Na dbr namie PCC. E.N.D. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Gabūų ;D Sk. 12 06, 2009 3:50 am | |
| Labas Tai vaa. Šiandien buvau snaigutė ir buvau aktorė. Eglutės ižiebime Mm.Viskas okey buvo Kol nee.... Mano klasioko žutis ; ( Jis buvo pats GERIAUSIAS Galvojau šakey Važiuoju į laiduotuves . PIRMADIENĮĮ. Vaa. Nenoriu daug rašyt. E,N,D, | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Gabūų ;D Pir. 12 07, 2009 3:45 pm | |
| Labs , Čia Gaby kaip visąąlajk ; D Sekmadienįįs. Labas , dar kartą. Nų tai... Mokytoja paskelbė ,kad rytoj važiuojam į klasioko laiduotuves. Aš ok ,ok. Pasuku mokytojai. Aj nebe ok. Nes važiuoja kelios mergos , daugiau visi bernai Aj tiek to. Pasimokiau istorkę. Ach.Paskui kaaaip šąąąąąlta. Bet mamai, tečiui ir broliui. Karšta. Hmm. Paskui galva skauda. Viskas Atsiguliu į lova.Sergu Bet ok nes rytoj butu buves istorkes kontras Ate | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Gabūų ;D Kv. 12 31, 2009 4:44 pm | |
| Labas (Trečiadienis), Atsikėliau ir tėtis savo varom į akropolį. Aš varom ,nu nuėjau į Alvinas ir burundukai 2, Į knygyną ir t.t. Pavalgiau picą niaaam. Nusipirkau ferverkū. SPROGDINSIM. Nu grįžau ,tada biški ferverkų SUSPROGDINAU. Nu ir nieko gero nebebuvo xDD | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Gabūų ;D | |
| |
|
| |
| Gabūų ;D | |
|